Min Coronatid- ett sätt att skapa i en pandemi

Vilka aktiviteter finns tillgängliga i en pandemi egentligen, och för vem? Att starta ett nytt projekt i en pandemi är en utmaning men i utmaningar växer också kreativiteten. Vi i KiX Senior har därför tagit fram en första aktivitet som genomförs på distans, och där deltagare får vara med i skapandet av en stor gemensam konstutställning. Hur härligt låter inte det?

Konstutställningen heter Min Coronatid. Du som deltagare får skapa en tavla utifrån hur just din Coronatid känns och upplevs. Ämnet är fritt att tolka och vi hoppas få se många kreativa konstverk. Vi kommer att genomföra konstprojektet i fyra kommuner, Uddevalla, Lidköping, Mölndal och Halmstad. De deltagare som anmäler sig får en tavla att skapa sitt konstverk på. Om du behöver penslar och färg kan du få med det i ett litet kit. Din tavla kommer sedan att bli en del av en lokal Min Coronatid-utställning, så att alla som har deltagit och allmänheten kan få ta del av en kreativ konstutställning utomhus.

Nu söker vi dig som vill vara med och skapa en tavla till denna utställning! Min Coronatid är gratis att delta i, och alla våra KiX Senior aktiviteter riktar sig till äldre personer med intellektuella funktionsnedsättningar. Kontakta oss för att anmäla dig till Min Coronatid, eller om du har några frågor och funderingar

Sandra Ekholm – Kontaktperson för dig som bor i Uddevalla eller Lidköping
E-post: sandra.ekholm@sv.se
Telefon: 070-753 49 94

Bonnica Sjöblom Kontaktperson för dig som bor i Mölndal eller Halmstad
E-post: bonnica.sjoblom@sv.se
Telefon: 070-713 82 76

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s