Nu skapas det konst

Just nu skapas det tavlor för fullt i Uddevalla, Lidköping, Mölndal och Halmstad, vilket är KiX Seniors första aktivitet. Deltagare från både boenden och daglig verksamhet deltar. Deltagare har fått en tavla att skapa ett individuellt konstverk på med temat ”Min Coronatid” vilket är ett fritt tolkat tema där deltagare har fått möjlighet att vara kreativa och uttrycka sig med konst. De som har behövt har även fått ett litet kit med färg och penslar att kunna använda till sina verk.

Alla tavlor kommer i nästa vecka att samlas in för att ställas ut lokalt i dessa fyra kommuner. Utgångspunkten är att alla ska kunna ta del av konsten utomhus för att undvika smittspridning av Coronaviruset. Alla konstverk kommer att finnas tillgängliga att ses antingen utomhus eller i skyltfönster. Mer information om vilka platser kommer inom kort.

Så här såg några av utskicken ut som nu finns hos våra deltagare, vi väntar med spänning att få se alla resultat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s