Min Coronatid på fyra orter

Nu är konstutställningen, Min Coronatid, på plats i våra fyra startkommuner, Uddevalla, Lidköping, Mölndal och Halmstad. Min Coronatid är en första aktivitet som vi i KiX Senior tagit fram där vi inte behöver träffas fysiskt. 70 deltagare från mestadels boenden men också daglig verksamhet har varit med och skapat konstverk utifrån hur deras Coronatid upplevs.

Konstverken beskriver känslor som frustration och längtan. En del har också bara sett det som en rolig aktivitet, att få skapa och vara kreativ. Varje unik tavla bär på sin egen historia.

Ni kan se tavlorna från Min Coronatid i Uddevalla, Lidköping, Mölndal och Halmstad.

Välkomna!

Nedan kommer information om alla utställningsplatser.

I Uddevalla kan ni se utställningen på stadsbiblioteket fram till och med den 10 juni.

I Lidköping kan ni ta del av utställningen genom en promenad längs med Lidan. Tavlorna finns på båda sidor om Lidan mellan Wennerbergsbron och Torgbron fram till och med den 24 maj.

För att ta del av utställningen på Mölndals bibliotek så går ni inte in, utan ni får promenera på utsidan dessa fönster som vetter ut mot Ulla Jakobssons plats. Tavlorna plockas ner den 24 maj.

För att se utställningen i Halmstad får ni bege er till Stora torg och före detta H&M´s gamla skyltfönster (mitt emot Pressbyrån). Där hänger nu 13 tavlor från 5 boenden i Halmstad. Tavlorna kommer hänga där fram till den 25 maj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s