Nätverksträff i Mölndal

Den 24 mars fick vår projektledare Bonnica följa med på nätverksträff för stödpedagoger i Mölndal. Bonnica presenterade projektet och berättade om vår kommande inspirationsträff den 13 april samt den studiecirkel som startar veckan efter.

Förutom att ge en presentation av vårt viktiga projekt satte hon även igång tankarna kring pension och hur en värdefull fritid kan se ut. Hur fritidslivet ser ut hos oss människor ser väldigt olika ut. I vår målgrupp, äldre personer med intellektuella funktionsnedsättningar är den oftast inte lika rik som hos många andra utan många lever tyvärr i ensamhet och på rutin.

De som medverkade på nätverksträffen fick i uppdrag att skriva eller rita på ett papper ”Vad betyder en meningsfull fritid för dig?” Utifrån svaren så behöver inte en meningsfull fritid innebära dyra kostnader och avancerade aktiviteter utan oftast handlar det om att umgås med andra och njuta av livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s