KiX Senior + AllAgeHub

Att samverka, samtala och samla in så mycket information vi bara kan – det är vad vi gör just nu i projektet! Idag har vi genomfört en presentation av projektet KiX Senior i en nätverksträff som projektet AllAgeHub arrangerade. I detta nätverksmöte deltog bland annat personal inom LSS och representanter från pensionärsorganisationer i Göteborgsområdet. I slutet av vår presentation ställde vi frågor till de som deltog i mötet, och som deltagare fick diskutera och reflektera kring i grupp. Gruppernas reflektioner presenterades sedan, och vi i projekt KiX Senior är tacksamma för många bra reflektioner och förslag!

Frågorna vi ställde var:
– Vad behövs i verktygslådan inför en pension?
– Vilka möjligheter ser ni med digitalisering för målgruppen seniorer med intellektuella funktionsnedsättningar?

När vi arbetar med att ta fram stödmaterial som ska öka möjligheterna för deltagare att skapa sig en aktiv fritid som pensionär, är denna typ av information och kunskapsutbyte av stor vikt och betydelse. Vi tackar AllAgeHub för tiden vi fick till att delta i erat nätverksmöte, och ser fram emot uppföljningen av detta!

För mer information om AllAgeHub, besök deras hemsida: https://allagehub.se/

/KiX Senior projektgrupp

Publicerad av Richard Forsberg

www.sv.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s